Senaste nytt

24. jun, 2018

Lite bitterhet känner jag allt när jag varje morgon ser "stora" små grenar av vårt körsbärsträd avslitna med flera omogna bär ratade sen det mogna har smaskats upp och många mogna fina bär ligger också tillspillogivna med bara ett bett i. Det är tacken för att de blir omhuldade hela vintern, tänker jag aningen bittert. Hade tänkt att "släppa" upp en fejkad örn svävande över trädet, men så blev det inte och strunt samma, vi får ju nådigt smaka några själv. Det är mycket, mycket goda, söta, fasta bär, så jag förstår fåglarna innerst inne, dom har verkligen god smak måste jag säga. Jag har bara en önskan om att en gång få så pass många bär själv att jag kunde göra några goda pajer och lite sylt, men så har det inte blivit än och vi har haft trädet i många år. Jag tror namnet är Vann på detta fina körsbärsträd.

22. jun, 2018

Så blev det då både "gubbar" och blommor till midsommarbordet och en skön känsla har infunnit sig både i själ och hjärta, (trots en redig regnskur precis). Snart ska det dukas och färdigställas med mat och dryck och tills dess bara, bara njuta och som sagt en innerlig önskan om en GLAD MIDSSOMMAR för alla!

22. jun, 2018

En skir krans på porten som välkomnar i midsommartid är aldrig fel, vare sig för gäster eller oss själva.

22. jun, 2018

Ser mycket ut från begynnelsen, men efter hårdgranskning blir det inte så mycket kvar, men det blev tillräckligt.

22. jun, 2018

En inte allt för storslagen midsommarblomsterplockning med kyliga vindar och ont om både blåklint och vallmo, men dock så det fixar sig med både en liten krans och en något så när stor bordsprydnad så det ska nog bli fint när det blir färdigt.?